wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

SzeptEmber Fesztivál

vasárnap, szeptember 7th, 2008

Facebook
Az Exit különszáma a SzeptEmberFesztről

Az Exit különszáma a SzeptEmberFesztről

A fellépést megelőző napon egyik bölénylánynak meglepetés-szülinapi bulit tartottunk, az éjszaka elég komolyra sikeredett. Ennek okán a fellépő csapat nagy része (a teljes első sor) napszemüvegben, egész elcsendesedve érkezett a kora délutáni eseményre.

A bölények persze sohasem adják fel, úgyhogy keményen küzdöttünk, és igen sikeres élőzenés bemutatót tartottunk a UNIT színpadon, a hónap legmelegebb napján. A több helyen 37 fokot meghaladó, rekordokat döntögető hőség persze kismiska volt a westerncsizmákban uralkodó izzó pokol mellett.

A talpalávalót természetesen a teljes létszámmal felvonuló Don Attila Band húzta nekünk, és igen kegyesek voltak a lábadozó, fonnyadó táncosokhoz, ezegyszer nem gyorsították őrületes tempóra a hagyományosan “bepörgős” táncokat: a The Bremert és az Orange Blossom Specialt. Akkora volt a hőség, hogy a nézők is a hűs árnyékból csápoltak nekünk, de volt néhány igazán tehetséges fiatalember is a közönség soraiban, akik annyira átérezték a vadnyugat hangulatát, hogy maguk is megpróbálkoztak egy-egy tánccal.

(Ajánlom figyelmetekbe a videókat:)

Kilátogatott néhány linedance klubos is, hogy szurkoljanak nekünk, rúgták ők is a port, köszönjük a bíztatást!

A fellépés egyébként egészen maratonira sikeredett, gyakorlatilag a két órás koncertet végigtáncoltuk, a szünetben pedig megspékeltük egy kis CD-s bemutatóval. A tervezett fellépési időt is sikerült egy kicsit túllépni, így sajnos a tánctanításra már nem került sor, pedig Pindi bekészült – aznap debütált volna nagyközönség előtt a Nagyandi által csak ugafonnak becézett alkalmatosság, a klub új Libera 700-as profi vezeték nélküli hangszettje.

A fellépés (tapsorkán) után letántorogtunk a színpadról, és rávetettük magunkat a gyrosra. Néhányan közülünk inkább a gyrososra akartak volna, gyönyörű zöld szeme volt – tulajdonképpen csak ez a mentségünk arra, hogy nem egy fél marhát fogyasztottunk el, rendes cowboy/cowgirl módjára.

Reméljük, jövőre is ott leszünk!

— Cuca

Kapcsolódó galéria

Fellépés videói:

SzeptEmberFeszt 1.     SzeptEmberFeszt 2.   SzeptEmberFeszt 3.    SzeptEmberFeszt 4.    SzeptEmberFeszt 5.

Facebook

Beszámolók, Hírek, Sajtó.

2 hozzászólás

  1. timcsi:

    a meleg, a verejtékcseppek, a bennünk elhatalmasodó alkohol-mámor, bepárásodott napszemüveg és a vizespóló-versenybe illő jelenet ellenére azt kell, hogy mondjam jómagam, és az első sor nevében felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk a Don Attila Band csodás közreműködésével! :*

  2. Ákos:

    A meleg napon a hideg üdítő mellett nézhettem, hogy barátaim és testvéreim (ja igen, és szüleim 🙂 ) a bölénycsordával együtt ropták — szép volt, skacok! 😀

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.